top of page

BOEKEN

Verschenen 31 oktober 2022

Donker paradijs is 31 oktober 2022 verschenen en is online te koop bij alle boekhandels en Bol.com. Koop hier je exemplaar.

'Ik heb mijn vriend vermoord. Het was donker buiten maar dat doet er niet toe.' Als Eva haar grote liefde Vincent leert kennen verandert haar wereld. Ze probeert de pijn uit haar jeugd, de dood van haar vader en broer, los te laten. Eva en Vincent beleven een intense relatie met vreugdevolle momenten maar ook de nodige uitdagingen. Eva laat zich steeds meer meeslepen door haar melancholie en raakt verwikkeld in een innerlijke strijd met een noodlottige wending.

Het boek vertelt het indrukwekkende verhaal van een vrouw die in de bloei van haar leven staat maar door een ongelukkige gebeurtenis haar dromen uit elkaar ziet spatten.

Uitgeverij Schrijverspunt

Boekcover Definitief_Cropped.jpg
Cover TdO.PNG

Verschenen 18 januari 2023

Kort verhaal

Terras der Oneindigheid is 18 januari 2023 verschenen en verkrijgbaar als paperback en e-book bij Amazon.

Koop hier je exemplaar.

Als Sophia in San Lazzaro aan de Amalfikust, Italie, aankomt om aan haar schrijverscarriere te werken verdwijnt de zeventienjarige Elenora uit het dorp. Haar verdwijning blijft een mysterie en het dorp probeert de draad weer op te pakken. Jaren later ziet Sophia een meisje in het dorp, wat niet aan haar aandacht ontglipt. Dit zet Sophia aan het denken en ze probeert het geheim rondom de verdwijning van Elenora te ontrafelen. Wat heeft de machtige Di Benedetto-familie ermee te maken en wat weten sommige dorpelingen?

Terras der Oneindigheid is een kort verhaal over het leven van een schrijfster aan de Amalfikust en voert je mee naar de mooie en moeilijke kanten van het leven.

bottom of page